Zorg en Zekerheid Circuit steunt onze stichting

Het grootste recreatieve hardloopcircuit van de Randstad gaat het 24e seizoen in. Nieuw dit seizoen is dat ze ook drie goede doelen ondersteunen en eentje hiervan is Stichting Puntenburg. Als je je als circuit deelnemer inschrijft mag je aangeven voor welk goede doel je wilt gaan lopen. Hoe vaker je deelneemt aan het circuit - er zijn 8 lopen - hoe hoger de bijdrage aan het goede doel. Dus mocht je meedoen met "Het Circuit", geef dan aan dat je onze Stichting steunt! 

Gezellige Open Dag

Zaterdag 25 augustus was onze open dag. Hoewel we af en toe een flinke bui regen hadden, was er over belangstelling niet te klagen. Het ponyrijden was populair en ook de uitleg en demo bij het paardrijden voor kinderen met een beperking had veel belangstellenden. Gedurende de hele dag werd muziek gedraaid door DJ Schonenberg en DJ StarSweet. 
De Stichting wil alle vrijwilligers bedanken die deze dag hebben meegewerkt. Ook dank aan onze sponsors van deze dag: Dekamarkt Hilegom; Jumbo Poelmarkt voor eten en drinken; Fun Events voor de stormbaan, springkussen en overige spullen; Ad Wijnhout van de AW groep voor de aggregaten; Bakker Ammerlaan voor het stokbrood en World of Delight voor de stroopwafels. 
De Donatiebus had aan het eind van de dag een inhoud van € 175.- die later verrassend nog verdubbeld werd door Fris Financieel.
De dag werd afgesloten met een gezellige BBQ voor alle vrijwilligers.

Overhandiging cheque Coöperatie

Op zondag 25 oktober werd door Jacques Meeuwissen van de Stichting Coöperatie een cheque ter waarde van Eur 6.245,-- aan de stichting overhandigd t.b.v. de aanschaf van ons nieuwe paard Indi en tevens bijdrage voor de aanschaf van een nieuwe paardentrailer. Namens onze stichting nam Monique de cheque in ontvangst.

Op de foto Monique (l), Jacques Meeuwissen (m) en Sigrid Kunnen (r) met Indi.
  

Overhandiging cheque Specsavers

Op zondag 28 februari 2016 overhandigde de stichtingambassadeur van  "Specsavers Steunt", mevr.  Josephine Nederstigt, symbolisch een cheque ter waarde van Eur 2.850,25 aan Stichting Puntenburg.

Eind 2014  heeft de "Stichting Specsavers Steunt" bekend gemaakt dat ze lokale goede doelen wil ondersteunen.
In de maand november 2014 mocht een maand lang gestemd worden op diverse goede doelen. Stichting Puntenburg heeft zich daarvoor aangemeld.
In november hebben veel mensen op ons gestemd met als doel dat een filiaal van Specsavers een jaar lang voor ons ging sparen. Dat is gelukt, Specsavers Lisse heeft gedurende het jaar 2015 voor ons en het landelijke doel gespaard. Begin februari 2016 is bekend geworden welk bedrag voor onze Stichting bij elkaar gespaard is. Met het behaalde resultaat zijn wij ontzettend blij!

AkzoNobel Community Program

In het kader van hun eigen Community Program, zijn op dinsdag 8 september een kleine 60 mensen van AkzoNobel komen klussen op Puntenburg. Van verschillende vestigingen kwamen de mensen naar de manege. Na een korte uitleg van AkzoNobel over het Comminity Program en van Karin Beelen over wat de Stichting precies doet, werden de mensen in verschillende groepen opgedeeld. Met vereende krachten zijn een aantal palen van de buitenbak vervangen. Is de hooiberg en de aanbouw achter de manege geschuurd en van een nieuwe laag verf voorzien. Daarnaast is de gehele omheining van de buitenbak, weiland en paddocks schoongemaakt, geschuurd en ook geverfd. Tevens is de hal bij de toiletten ook geverfd. Al het materiaal en verf werd door AkzoNobel verzorgd. Als klap op de vuurpijl heeft AkzoNobel nog 2 tafels, 4 nieuwe banken en nieuwe kozijnen tussen de kantine en binnenbak gesponsord!!!

Hieronder een kleine fotoimpressie van deze dag. 

 akzonobel05 akzonobel07 akzonobel08 akzonobel09 akzonobel10 akzonobel11 akzonobel12 akzonobel13 akzonobel14 akzonobel15 akzonobel17 akzonobel18 akzonobel19