Overhandiging cheque Specsavers

Op zondag 28 februari 2016 overhandigde de stichtingambassadeur van  "Specsavers Steunt", mevr.  Josephine Nederstigt, symbolisch een cheque ter waarde van Eur 2.850,25 aan Stichting Puntenburg.

Eind 2014  heeft de "Stichting Specsavers Steunt" bekend gemaakt dat ze lokale goede doelen wil ondersteunen.
In de maand november 2014 mocht een maand lang gestemd worden op diverse goede doelen. Stichting Puntenburg heeft zich daarvoor aangemeld.
In november hebben veel mensen op ons gestemd met als doel dat een filiaal van Specsavers een jaar lang voor ons ging sparen. Dat is gelukt, Specsavers Lisse heeft gedurende het jaar 2015 voor ons en het landelijke doel gespaard. Begin februari 2016 is bekend geworden welk bedrag voor onze Stichting bij elkaar gespaard is. Met het behaalde resultaat zijn wij ontzettend blij!

Overhandiging cheque Coƶperatie

Op zondag 25 oktober werd door Jacques Meeuwissen van de Stichting Coƶperatie een cheque ter waarde van Eur 6.245,-- aan de stichting overhandigd t.b.v. de aanschaf van ons nieuwe paard Indi en tevens bijdrage voor de aanschaf van een nieuwe paardentrailer. Namens onze stichting nam Monique de cheque in ontvangst.

Op de foto Monique (l), Jacques Meeuwissen (m) en Sigrid Kunnen (r) met Indi.

Nieuwe aanwinst voor stichting

Na een intensieve zoektocht is op 19 mei onze nieuwe aanwinst voor de stichting gearriveerd: Indi
Ze is nog jong en we hopen dat we nog lang van haar kunnen genieten!

indi01 indi02

AkzoNobel Community Program

In het kader van hun eigen Community Program, zijn op dinsdag 8 september een kleine 60 mensen van AkzoNobel komen klussen op Puntenburg. Van verschillende vestigingen kwamen de mensen naar de manege. Na een korte uitleg van AkzoNobel over het Comminity Program en van Karin Beelen over wat de Stichting precies doet, werden de mensen in verschillende groepen opgedeeld. Met vereende krachten zijn een aantal palen van de buitenbak vervangen. Is de hooiberg en de aanbouw achter de manege geschuurd en van een nieuwe laag verf voorzien. Daarnaast is de gehele omheining van de buitenbak, weiland en paddocks schoongemaakt, geschuurd en ook geverfd. Tevens is de hal bij de toiletten ook geverfd. Al het materiaal en verf werd door AkzoNobel verzorgd. Als klap op de vuurpijl heeft AkzoNobel nog 2 tafels, 4 nieuwe banken en nieuwe kozijnen tussen de kantine en binnenbak gesponsord!!!

Hieronder een kleine fotoimpressie van deze dag.

akzonobel05 akzonobel07 akzonobel08 akzonobel09 akzonobel10 akzonobel11 akzonobel12 akzonobel13 akzonobel14 akzonobel15 akzonobel17 akzonobel18 akzonobel19

Cheque voor onze Stichting

Zondag 12 april 2015 werden we compleet verrast door Femke van den Heuvel met een cheque voor Stichting Puntenburg. We kregen de cheque na afloop van haar maatschappelijke stage. Ze had bij familie en vrienden geld ingezameld. Super bedankt Femke voor je inzet en dit lieve gebaar!