NLDoet 2015

Op zaterdag 21 maart deed Stichting Puntenburg weer mee met de vrijwilligersactie NLdoet. Vele vrijwilligers, waaronder wethouder Cees Ruigrok van de gemeente Lisse, staken de handen uit hun mouwen voor de verschillende taken die voor hun klaarstonden. Na een korte uitleg van Sigrid Kunnen over hoe en wat er allemaal gedaan kon worden, gingen de vrijwilligers aan de slag. Het weer zat deze dag erg mee en zo konden er ook diverse buitentaken aangepakt worden. Dit waren o.a. het plaatsen van nieuwe palen rondom de buitenbak, nieuw aanleg van schrikdraad, het verwijderen van lage begroeiing en onkruid rondom het weiland. Ook de kantine van de manage kreeg een goede schoonmaakbeurt. De stichting wil alle vrijwilligers heel erg bedanken voor hun inzet en hoopt dat zij uiteraard volgend jaar weer van de partij zijn!

(klik op een foto voor vergroting)