Overhandiging cheque Specsavers

Op zondag 28 februari 2016 overhandigde de stichtingambassadeur van  "Specsavers Steunt", mevr.  Josephine Nederstigt, symbolisch een cheque ter waarde van Eur 2.850,25 aan Stichting Puntenburg.

Eind 2014  heeft de "Stichting Specsavers Steunt" bekend gemaakt dat ze lokale goede doelen wil ondersteunen.
In de maand november 2014 mocht een maand lang gestemd worden op diverse goede doelen. Stichting Puntenburg heeft zich daarvoor aangemeld.
In november hebben veel mensen op ons gestemd met als doel dat een filiaal van Specsavers een jaar lang voor ons ging sparen. Dat is gelukt, Specsavers Lisse heeft gedurende het jaar 2015 voor ons en het landelijke doel gespaard. Begin februari 2016 is bekend geworden welk bedrag voor onze Stichting bij elkaar gespaard is. Met het behaalde resultaat zijn wij ontzettend blij!